Send supportemail
     

MailMe.dk tilbyder til sine Superbrugere adgang til support via Email. Har du problemer, tilbyder vi at løse disse problemer så hurtigt som muligt. Det er vigtigt at du skriver din emailadresse korrekt, er der problemer med en MailMe.dk emailadresse, skal du skrive en anden adresse vi kan komme i kontakt med dig på.

Problemer med overskreden postkassestørrelse løses ved at Opgradere sin konto. Vi yder normalt ikke hjælp til at fjerne breve i postkasser der er overfyldt.

     


Loginnavn: @mailme.dk
Password:
Emailadresse:
Tlf (for betalende brugere):Ikke betalende brugere vil som udgangspunkt ikke modtage kundesupport. Skal du have support skal du være betalende bruger i vores system. Vi afser desværre ikke support og teknikertimer til brugere uden et superabonnement.

Den gamle webmail er nu fjernet af sikkerhedshensyn og muligheden for at den kommer tilbage er ikke til stede. Brug den nye og smartere webmail istedet.

Mailme.dks SMTP server kan kun bruges af betalende brugere, benyt venligst opgraderingslinket foroven hvis vore SMTP faciliteter skal benyttes.Besked:

WebMail