Opgrader min konto
     

MailMe.dk er en af verdens mest avancerede Email servere. Vores standardabonnement er helt gratis, der skal dog betales for vore ekstrafaciliteter. Ønsker du mulighed for 5000 Mb postkasseplads, SMTPAUTH, send din post igennem os altid, mulighed for viderestilling af din post til externe konti, måske til mobiltelefon? måske en autoresponder? Du kan let opgradere din konto i denne menu. Brugere som har mere end et standardabonnement er ligeledes ikke en del af vores "reklameemail kampagner"

MailMe.dk tager kun 99.00 dkr.- for et halvårs abonnement, ønskes der helårlig betaling er der endnu mere at spare. Prisen er kun 179.00 dkr.- for et helt års professionel mail service. Ønskes der at spare yderligere er det nu også muligt at købe 2 år til kun 329.00 dkr.-

Alle opgraderinger foretages med det samme, varen er kun 1 minut undervejs. Betalinger opkræves af WebHosting A/S, som er en af Danmarks førende WebHotel udbydere.

Alle vore betalinger foretages med et Secure Socket Layer certifikat fra Verisign som garanterer for sikkerheden. Selve betalingstransaktionen foretages imellem WebHosting A/S og PBS

Din nuværende kontostatus kan ses i vis kontooplysninger menuen.

Vores betalingssystem understøtter Dankort, Visa, Master og Eurocard. Vi tilbyder også betaling fra bank til bank, til dette skal bruges et "indbetalerid" og en betalingsreference. Dette nummer kan hentes her.

     


For dankortbetaling udfyld venligst

Loginnavn: @mailme.dk
Password:

Har man glemt sit password kan det sendes til din konto i denne formularWebMail