Konto betingelser
     

Plads: Der er afsat 10 Mb plads til hver brugers post. Overskrides dette maximum vil posten automatisk blive afvist af vores system, og sendt retur til afsenderen. Det er brugerens egen opgave at holde øje med forbruget af postplads. For vores betalende abonnenter er der afsat 1000 Mb postkasse plads.

Misbrug: Misbruges kontoen til distribution af "junkmail", eller misbruges kontoen i forbindelse med spredning af materiale, der er i strid med dansk lov, vil kontoen blive slettet øjeblikkeligt.

Markedsføring: Vi forbeholder os ret til at bruge din emailadresse til markedsføring af produkter og diverse markedsundersøgelser. Alle oplysninger vil blive opbevaret fortroligt.

Brevstørrelse: For at undgå at serversystemerne misbruges til fildistribution, er der sat en maximum brevstørrelse på 50000 Kb (50 MB) pr. brev. Dette gælder både for mails der modtages og sendes igennem vort system.

Sletning: En konto der ikke bliver brugt indenfor 60 dage vil blive slettet automatisk. Ved brug menes at kontoen benyttes aktivt, og ikke kun til f.eks viderestilling til externe mailkonti. En slettet konto kan genåbnes indenfor 90 dage fra nedtagningsdatoen, genåbnes en konto ikke indenfor disse 90 dage kan MailMe.dk vælge at frigive navnet til en anden bruger. Betalende brugere slettes ikke.

Ansvar: MailMe.dk påtager sig intet ansvar for evt. slettet post, nedetider, virus overført pr email eller andre fejl som måtte forekomme under brugen af vores service. Brugere som ikke kan acceptere betingelserne bedes undlade at benytte servicen og slette deres konto på følgende link: Slet min konto

Hjælp: Enhver hjælp foregår via giro eller brev. Sendes via brev skal der vedlægges check eller frimærker. Betales der via giro skrives der i meddelelsesfeltet, ellers skal der vedlægges et brev. Husk at skrive Emailadressen og hvilken ændring der ønskes foretaget. Enhver ændring/hjælp der foretages af os, koster 100 Kr.- incl moms. Glemmes password eller lign, er dette den eneste metode at få hjælp på.

MailMe.dk modtager betaling på giro: 88-59-77-88, skriv venligst Loginnavn i meddelelsesfeltet, og evt. kontakttelefonnummer, så hjælper vi gerne.

     WebMail